HTML

Szervezeti együttműködés Újpesten

A Twist Olivér Alapítvány és a Léthatáron Alapítvány szakmai együttműködését segíti a Norvég Civil Támogatási Alap 2009 októberétől egy éven keresztül. A blog ezt a folyamatot dokumentálja.

Friss topikok

  • Vaciensis: Kíváncsian várjuk, mit hoznak a változtatások a nappali melegedőben. Reméljük, nagyobb tér, több i... (2010.04.28. 20:46) Melegedő 2

Linkblog

Melegedő - Ügyitézés

2010.07.08. 12:10 Norvegcivil

 

Melegedő
 
A júliusi első teamen, a melegedős kollégák beszámoltak az ügyintézési időpontok változásáról. Jelenleg a melegedőbe érkező kliensek 9-15 óra között bármikor kérhetik a szociális munkások segítségét. Ez a rendszer teljes mértékben felborítja a folyamatos munkát. Az új rendszerben ügyintézési időpontok lesznek, amire a kliensek előzetesen feliratkozhatnak.
 
Utca
 
Szerencsére nyugodtan telnek a napok. A kollégák egy sajnálatos eseményről számoltak be. Egyik 70 év körüli kliensük, egyik napról a másikra eltűnt. A bácsinak van egy kutyája, akit soha nem szokott magára hagyni. Az elkövetkezendő napokban visszamennek a kollégák a kutyát etetni és megpróbálnak minél több információhoz jutni kliensükkel kapcsolatban. Ha nem sikerül megtalálni a kliensüket, értesítik az egyik állat menhelyet, akik talán elszállítják a magára hagyott kutyát.
 
Éjjeli menedékhely
 
Az elmúlt napokban nem volt teltház. Több melegedős kliens jár hozzájuk, éjszakázni. Az elmúlt időszakban több román nyelvű kliens szállt meg a menedékhelyen. Velük nehézkesen ment a házirend ismertetése és a kommunikáció. A stáb egyik tagja, beszéli a nyelvet, ezért úgy határoztak, hogy készítenek egy román nyelvű házirendet. 
 
Átmeneti szálló
 
A ház napjai nyugodtan telnek. A lakók életében kisebb szervezést igényel a szállón tervezett festés, ami a héten kezdődött volna, sajnálatos módon a festő megbetegedett, ezért nem kezdődtek meg a munkálatok.
 
A team második órájában Surányi Ákos (Twist Olivér Alapítvány- utcai szolgálat) ismertette esetleírását.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: twistoliver lethataron ncta

A bejegyzés trackback címe:

https://nctaprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr442268730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása