HTML

Szervezeti együttműködés Újpesten

A Twist Olivér Alapítvány és a Léthatáron Alapítvány szakmai együttműködését segíti a Norvég Civil Támogatási Alap 2009 októberétől egy éven keresztül. A blog ezt a folyamatot dokumentálja.

Friss topikok

  • Vaciensis: Kíváncsian várjuk, mit hoznak a változtatások a nappali melegedőben. Reméljük, nagyobb tér, több i... (2010.04.28. 20:46) Melegedő 2

Linkblog

2010. július 21.

2010.07.22. 17:12 Norvegcivil

Melegedő
 
A két héttel korábban említett új ügyintézési rendszer hétfőn fog beindulni. Ügyintézés időpontja: hétfőtől- péntekig, 10-12 óra között. Ezzel a változtatással szeretnék a kollégák elérni azt, hogy a melegedőben történő munka folyamatossága biztosítva legyen.
 
Utca
 
A kollégák szintén a két héttel korábban említett kliensükről számoltak be. Sajnálatos módon a bácsi nem került elő. A magára hagyott kutyát az egyik állat menhely elszállította.
 
Éjjeli menedékhely
 
Az utóbbi egy hétben majdnem mindig telt ház volt, azonban sokan távoznak az este/éjszaka folyamán.
Az elmúlt héten több konfliktus is volt a kliensek között. Egyik lakójukat hosszabb időre kitiltották, mert késsel támadt egy másik lakóra. Egy másik öt fős csoport is balhézott egy klienssel. A ügyeletet adó szociális munkásoknak sikerült a konfliktus helyzeteket kezelni és a benn maradt klienseket megnyugtatni.
 
Átmeneti szálló
 
A szállóra jelentkezők száma közel kétszerese a két héttel korábbinak (21 fő).
A szállón tervezett festés még mindig nem kezdődött meg, a festő betegsége miatt. A házban nyugodtan zajlanak a mindennapok.    
   
 
 A team második órájában Nagy István (Léthatáron Alapítvány- éjjeli menedékhely) ismertette esetleírását.
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: twistoliver lethataron ncta

A bejegyzés trackback címe:

https://nctaprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr382268733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása