HTML

Szervezeti együttműködés Újpesten

A Twist Olivér Alapítvány és a Léthatáron Alapítvány szakmai együttműködését segíti a Norvég Civil Támogatási Alap 2009 októberétől egy éven keresztül. A blog ezt a folyamatot dokumentálja.

Friss topikok

  • Vaciensis: Kíváncsian várjuk, mit hoznak a változtatások a nappali melegedőben. Reméljük, nagyobb tér, több i... (2010.04.28. 20:46) Melegedő 2

Linkblog

Ügyfélelégedettségi eredmények

2010.02.03. 17:25 Norvegcivil

A szokásos penzumon túl az ügyfél-elégedettségi kérdőív eredményeiről számolt be Kovács Éva kollégánk. A legfontosabb következtetések a következők:
 
A kérdőívet összesen 150 klienssel töltettük ki.
 
A két alapítvány szolgáltatásai közül az Isola éjjeli menedékhelyet a kliensek 77%-a, az utcai szolgálatot 66%, a melegedőt 85% még az átmeneti szállót 63% ismeri, ehhez képest a szolgáltatások használata a következő:
a kliensek 64 % -a TOA által működtetett nappali melegedőt, 55 % LA által fenntartott Isola menedékhelyet, közel 47 %  az utcai szolgálatot és 18% a TOA átmeneti szállót.
A megkérdezett kliensek 82%-a teljes mértékben elégedett és csupán 2-2 % a kicsit-közepesen elégedett a szociális munkások tevékenységével.
A kérdőívet kitöltő és segítséget kérő kliensek 95%-a rendszeresen meg is kapja a segítséget a szociális munkásoktól és alig 3% az, aki egyáltalán nem vagy csak néha kap segítséget.
Arra a kérdésünkre, hogy a klienseink kitől/honnan jutnak információhoz a következő válaszokat kaptuk:
 
Kitől/honnan
%
Leghasznosabb információ %
Más hajléktalan embertől
41, 6
24,8
Szociális munkástól
80, 5
65,1
Egyéb személyzettől
12, 1
  0,7
Faliújságról
34, 2
  6,0
Egyéb helyről
  3, 4
-
 
A táblázatból leolvasható, hogy a klienseink több mint 3/4-e szociális munkásainktól kér segítséget, valamint, hogy a kollégáinktól származó információk a leghasznosabbak.. A megkérdezettek közül sokan jutnak információhoz más hajléktalan embertől és az intézmények területén elhelyezett faliújságról.     
A klienseink 67,1%-a teljes mértékben ismeri az intézmények házirendjét.
Az eredményekről most ennyit :)
 
Ezen kívül beszéltünk a kiírandó esettanulmányos pályázatról is, leginkább azt szedtük össze, hogy mit is kérjünk a felhívásban. Az elmúlt időszakból próbáltunk olyan eseteket összegyűjteni, amiket érdemes lenne közösen leírni a szociális munkásoknak.
 

Szólj hozzá!

Címkék: twistoliver lethataron ncta

A bejegyzés trackback címe:

https://nctaprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr801880613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása