HTML

Szervezeti együttműködés Újpesten

A Twist Olivér Alapítvány és a Léthatáron Alapítvány szakmai együttműködését segíti a Norvég Civil Támogatási Alap 2009 októberétől egy éven keresztül. A blog ezt a folyamatot dokumentálja.

Friss topikok

  • Vaciensis: Kíváncsian várjuk, mit hoznak a változtatások a nappali melegedőben. Reméljük, nagyobb tér, több i... (2010.04.28. 20:46) Melegedő 2

Linkblog

Mégis Fóti

2010.08.19. 18:20 Norvegcivil

 

Mivel a Reviczky utcában tűz riasztó szerelés folyt a teamet a szokott helyen (Fóti út) tartottuk.
 
Átmeneti szálló
 
Holnap befejeződik a szálló/szobák festése. A melegedő által használt területeket jövő héten  hétvégén fogják festeni.
A kollégák át fogják dolgozni az absztinens szolgáltatás működését, egyik kolléga szakirányú képzésen vesz részt (addiktológiai konzultáns) ezért szeretnék a változtatást.
 
Melegedő
 
Az elmúlt hetekben azt tapasztalták a kollégák, hogy a hétfő-keddi napok erősebbek, több kliens érkezik, szerencsére ez nem okoz fennakadást. Az is jó, hogy a magas kliens számmal nem emelkedett a konfliktusok száma.
 
Utca
 
Újabb rossz hírrel szolgáltak a kollégák. Egyik kliensük háza leégett, sajnálatosan ez évente megtörténik.
Az újpesti aluljáróból eltűntek a kliensek a stáb úgy gondolja, hogy az az új törvénynek- dohányzás betiltása- a következménye.
 
Éjjeli menedékhely
 
Folyamatosan teltház van a szállón, egy este átlagosan 5-6 későn érkezőt kell elküldeniük az ügyeleteseknek.
Elkezdődött az Érdekképviseleti Fórum szervezése a klienseknek. Az elmúlt két hétben két hosszabb kitiltásról döntöttek a kollégák. A kitiltások oka verekedés, fenyegetés.
 
Más….
 
Ismét kitöltetjük az ügyfél elégedettségi kérdőívet a pályázathoz kapcsolódóan. 2010. augusztus 08- ig kell a kollégáknak prezentálni a kérdőíveket.
  
A szokásostól eltérően ennek a teamnek a második órájában az új intézményről beszéltünk.
 
Reviczky utca
 
Az épület teljesen készen van, már csak a használatba vételi engedélyre vár a stáb. 50 férőhelyes szálló lesz. Lassan elkezdődik a szakmai program kidolgozása és a stáb felállítása. Elképzelhető, hogy a Fóti úti szállón már jól beüzemelt/működő ügyeleti rendszer lesz.
Részletekről majd később……
 
A két hét múlva a teamet már mindenképpen az új épületben tartjuk.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: twistoliver lethataron ncta

A bejegyzés trackback címe:

https://nctaprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr562268741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása