HTML

Szervezeti együttműködés Újpesten

A Twist Olivér Alapítvány és a Léthatáron Alapítvány szakmai együttműködését segíti a Norvég Civil Támogatási Alap 2009 októberétől egy éven keresztül. A blog ezt a folyamatot dokumentálja.

Friss topikok

  • Vaciensis: Kíváncsian várjuk, mit hoznak a változtatások a nappali melegedőben. Reméljük, nagyobb tér, több i... (2010.04.28. 20:46) Melegedő 2

Linkblog

Két hét

2010.06.24. 16:59 Norvegcivil

 

Átmeneti szálló
 
A két héttel korábban említett szobacsoport következményeiről számoltak be a kollégák. Két lakónak megszűnt az intézményi jogviszonya, két lakót átköltöztettek új szobába. A kollégák abban bíznak, hogy ezek a döntések pozitív hatással lesznek a lakókra.
A június 12- i bográcsozás nagyon jól sikerült. Az egyik lakó felvállalta a főzést, a menü: székelykáposzta volt.
 
 
Éjszakai menedékhely- Isola
 
Múlt hét csütörtökön ismét megnyitotta kapuit a szálló vendégek előtt. Az árvíz után a szálló újra lett festve, megtörtént a fertőtlenítés.
Jövő héttől az Intézményi team időpontja megváltozik.
 
 
Utca
 
Egyik kliensüket sikerült elhelyezni egy emelt szintű fapadon, nagyon jó hír az, hogy a beköltöztetés óta is ott van az úr.
Más említésre méltó dolog nem történt az utcán.
 
 
Melegedő
 
Az elmúlt időszakban a lakosság többször panaszkodott a melegedős kliensekre. Első lépésként a kollégák készítettek egy levelet, amit az intézmény területén több helyre kiraktak, valamint a klienseknek a kezébe is adták. Reményeik szerint ez a levél pozitív változásokat hoz a mindennapi működésbe.      
 
 
A team második órájában Seidel Nóra (Twist Olivér Alapítvány- melegedő) ismertette esetleírását.

 

Szólj hozzá!

Címkék: twistoliver lethataron ncta

A bejegyzés trackback címe:

https://nctaprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr312115805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása