HTML

Szervezeti együttműködés Újpesten

A Twist Olivér Alapítvány és a Léthatáron Alapítvány szakmai együttműködését segíti a Norvég Civil Támogatási Alap 2009 októberétől egy éven keresztül. A blog ezt a folyamatot dokumentálja.

Friss topikok

  • Vaciensis: Kíváncsian várjuk, mit hoznak a változtatások a nappali melegedőben. Reméljük, nagyobb tér, több i... (2010.04.28. 20:46) Melegedő 2

Linkblog

Esetleírás

2010.04.28. 17:32 Norvegcivil

 

Ismét találkozott a 4 stáb.
 
A nagy team első órája, a már szokássá vált stábonkénti beszámolóval telt.
Sajnálatos módon a már korábban (márc.17.-én) említett utcán élő kliens, akit sikerült egy bentlakásos intézményben elhelyezni, nem maradt a szálláson. Korábbiakhoz hasonlóan az utcán tölti napjait.
 
A melegedős kollégák kíváncsiak, hogy mennyire lesz zökkenőmentes az átállás az új nyitvatartási rendre. Szeretnék, ha a kliensek igénybe vennék, az általuk kínált új lehetőségeket.
 
Az átmeneti szálló életében, sok változás nem történt, nyugodtan telnek a napok. 
 
Mivel elkészült a 10 db esetleírás, az elkövetkezendő 5 team második órája azzal fog telni, hogy két-két esetleírásról beszámolnak a készítőik.
A két hét múlva esedékes teamen, két fapados kolléga által készített esetről lesz beszámoló.
Természetesen az esetleírások, a blogon is olvashatóak lesznek.
 
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: twistoliver lethataron ncta

A bejegyzés trackback címe:

https://nctaprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr891970891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása