HTML

Szervezeti együttműködés Újpesten

A Twist Olivér Alapítvány és a Léthatáron Alapítvány szakmai együttműködését segíti a Norvég Civil Támogatási Alap 2009 októberétől egy éven keresztül. A blog ezt a folyamatot dokumentálja.

Friss topikok

  • Vaciensis: Kíváncsian várjuk, mit hoznak a változtatások a nappali melegedőben. Reméljük, nagyobb tér, több i... (2010.04.28. 20:46) Melegedő 2

Linkblog

Intézmények

2010.05.12. 17:43 Norvegcivil

 

A már szokásossá vált megosztásban a team első órájában, mind a négy szolgáltatás elmúlt két hetéről volt szó.
Amik történtek:
 
Átmenti szálló
 
Május 29- re bográcsozást szerveznek az alapítvány kollégái a szálló lakóival. A tavalyi évben két alkalommal volt közös főzés és ebéd a kertben. A lakók örültek akkor is és most is a lehetőségnek. Minden munkafolyamatot megosztanak, előre meg van beszélve, hogy ki segít előkészíteni a főzés alapanyagait, ki főz és a végén ki az, aki mosogat. Bízunk benne, hogy jól fog sikerülni J
Jó hír a szállón, hogy egyik kliensük sikeresen tudott pályázni a XV. kerületi Szobabérlők házába.
 
Éjszakai menedékhely- Isola
 
Ténylegesen is vége a krízisidőszaknak, de így is szinte minden éjjel teltház van. A más korábban említett új ügyeleti rendszer miatt, elkészítették teljes évi beosztást.
Lassan megkezdődnek az Isolán a festési munkálatok, valamint a lefolyók, csatornák, vízelvezetők átépítése, ezzel is javítva a szálló vendégek közérzetét.
Az elmúlt két hétben lakókkal nem történt említésre méltó, esemény.
 
Melegedő
 
Másfélhete indult be az új igénybevételi feltételekkel működő melegedő. A várttal ellentétben nem csökkent a látogatók száma. A folyamatos érkezések miatt, azonban jóval intenzívebb egy- egy nap a szolgálatot teljesítő kollégának.      
 
Utca
 
Az utcákon tovább zajlik az élet, szerencsére ezen a teamen nem közöltek rosszhírt a kollégák.
 
Mind a négy szolgáltatást érinti az a változás, ami a lakcím bejelentésekkel kapcsolatos, vagyis azoknak a klienseknek, akiknek nincs a lakcímkártyájukon jelenleg állandó lakcím feltüntetve, értesítő levelet kaptak az Okmányirodáktól, hogy töröltessék tartózkodási helyüket irataikról.
Jelenleg az Okmányirodával folynak az egyeztetések.
 
A team második órájában Bálin Zoltán (Léthatáron Alapítvány- éjjeli menedékhely) ismertette esetleírását.

 

Szólj hozzá!

Címkék: twistoliver lethataron ncta

A bejegyzés trackback címe:

https://nctaprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr252068551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása