HTML

Szervezeti együttműködés Újpesten

A Twist Olivér Alapítvány és a Léthatáron Alapítvány szakmai együttműködését segíti a Norvég Civil Támogatási Alap 2009 októberétől egy éven keresztül. A blog ezt a folyamatot dokumentálja.

Friss topikok

  • Vaciensis: Kíváncsian várjuk, mit hoznak a változtatások a nappali melegedőben. Reméljük, nagyobb tér, több i... (2010.04.28. 20:46) Melegedő 2

Linkblog

Új struktúra

2010.01.20. 16:44 Norvegcivil

 

Mától új struktúrában tartjuk a teameket, valamennyi intézmény és szolgáltatás beszámol az elmúlt két hetéről, majd azokról az ügyfelekről ejtünk szót, akik több helyen is megfordultak, és próbáljuk „összerakni” az információinkat. Ezzel előre próbálunk készülni a közös esettanulmányos pályázatra. Egy- egy kliensről a bővebb információ hatékonyabb segítségnyújtást is eredményez reményeink szerint.
 
Elkezdtük a környékbeli szervezetekkel, intézményekkel is a kapcsolatfelvételt. A kerületi szociális szolgáltatókkal és az észak-pesti hajléktalanellátó szervezetekkel próbálunk személyesen találkozni, együttműködést javasolni. Bővebben, ha sikerül

 

Szólj hozzá!

Címkék: twistoliver lethataron ncta

A bejegyzés trackback címe:

https://nctaprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr711870135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása