HTML

Szervezeti együttműködés Újpesten

A Twist Olivér Alapítvány és a Léthatáron Alapítvány szakmai együttműködését segíti a Norvég Civil Támogatási Alap 2009 októberétől egy éven keresztül. A blog ezt a folyamatot dokumentálja.

Friss topikok

  • Vaciensis: Kíváncsian várjuk, mit hoznak a változtatások a nappali melegedőben. Reméljük, nagyobb tér, több i... (2010.04.28. 20:46) Melegedő 2

Linkblog

Év vége

2009.12.23. 20:44 Norvegcivil

A pályázati programból lassan letelik az első három hónap, és közben az év is. Az idei utolsó nagy-teamen úgy döntöttünk, hogy egyrészt megbeszéljük, melyik intézményben mi is az általunk tervezett karácsonyi program célja, és el is megyünk megnézni, ki mit szervezett. Így a Fóti útról holnap este mennek ki kollégák utcázni (az utcások műsorral készülnek), az utcai szociális munkások az Isolára.

A prgram fontos eleme, hogy a kerületi eláltórendszert jobban megismerjük, abba "beépüljünk". Ennek részeként alapítávnyunk részt vett a szolgáltatás-tervezési koncepció újragondolásában, az általunk nyújtott szolgáltatások be is kerültek az új változatba, ami jelenleg az Újpesti Önkormányzat Képviselő-testületének jóváhagyására vár. Örömhír, hogy a kerületi szociális szakemberek úgy döntöttek, 2010 év végéig az utcai szolgálatunkkal is feladat-ellátási szerződést kívánnak kötni.

Részt vettünk a kerületi Szociális Kerekasztal ülésén is, ahol megállapodtunk több kerületi szociális intézmény vezetőjével, hogy januárban leülünk megbeszélni a rendszerszerű konkrét együttműködési lehetőségeket.

Szólj hozzá!

Címkék: twistoliver lethataron ncta

A bejegyzés trackback címe:

https://nctaprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr851663291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása