HTML

Szervezeti együttműködés Újpesten

A Twist Olivér Alapítvány és a Léthatáron Alapítvány szakmai együttműködését segíti a Norvég Civil Támogatási Alap 2009 októberétől egy éven keresztül. A blog ezt a folyamatot dokumentálja.

Friss topikok

  • Vaciensis: Kíváncsian várjuk, mit hoznak a változtatások a nappali melegedőben. Reméljük, nagyobb tér, több i... (2010.04.28. 20:46) Melegedő 2

Linkblog

Események

2010.03.17. 17:15 Norvegcivil

 

Ismét együtt voltunk. Mind a négy szolgáltatás elmondta, az elmúlt két hét történéseit.
 
Az átmeneti szálló ismét teljes létszámban „működik”. Március első hetében sikerült felvennünk az új kollégát.
Az szálló egyik lakójának sikerült önálló lakhatáshoz jutnia, egy apartman házban, aminek nagyon örültek a kollégák. Nagyon bíznak benne, hogy hosszútávon meg tudja őrizni a volt kliens önállóságát.
 
Az éjszakai menedékhelyen, szinte minden este teltház van, emiatt sok lakót el kell küldeni esténként.
Sajnos az egyik lakójuk konfliktusba keveredett egy több lakóval is és később az ügyeletet ellátó szociális munkással is. Ennek a konfliktusnak eredményeként a lakót egy éjszakára, majd ezt követően a teamen további fél éves kitiltást határozott meg.
 
Az utcai szolgálat beszámolója sajnos rossz hírrel kezdődött. Egy régi kliens pár hölgy tagja vonat balesetben elhunyt. Jelenleg a férjre sokkal több időt szánnak a kollégák, ha bármiben segíteni tudják gyászát, azt megteszik.    
Jó hírrel is tudtak szolgálni. Egy másik kliensüknek sikerült találni egy olyan intézményt, ahol szívesen látnák, és szívesen menne is. Egészségi állapota nagyon rossz, és eddig semmilyen intézménybe nem volt hajlandó bemenni/bent maradni most úgy tűnik meg megoldódni, látszik a helyzete.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: twistoliver lethataron ncta

A bejegyzés trackback címe:

https://nctaprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr351949818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása