HTML

Szervezeti együttműködés Újpesten

A Twist Olivér Alapítvány és a Léthatáron Alapítvány szakmai együttműködését segíti a Norvég Civil Támogatási Alap 2009 októberétől egy éven keresztül. A blog ezt a folyamatot dokumentálja.

Friss topikok

  • Vaciensis: Kíváncsian várjuk, mit hoznak a változtatások a nappali melegedőben. Reméljük, nagyobb tér, több i... (2010.04.28. 20:46) Melegedő 2

Linkblog

2010. augusztus 04.

2010.08.05. 13:25 Norvegcivil

 

Melegedő
 
A két hete bevezetett új ügyintézési rendet a kliensek egy része már megszokta és jellemzően nem voltak fennakadások. Természetesen az is előfordul, hogy az ügyintézésre bejelentkezett kliens nem érkezik meg időben, vagy be sem jön.
 
Utca
 
Több kliensüknek is folyamatban van a leszázalékolása. Egyik kliensük lába fekélyes, hosszabb rábeszélést követően sikerült az urat lábadozóra bejuttatni.
Egy fából készített viskóban élő kliensükkel sajnálatos dolog történt. Egyik nap arra ment haza, hogy a viskója eltűnt. A kliensük valószínűleg nem tett feljelentést. Lakhatását még nem tudta megoldani.
 
Éjjeli menedékhely
 
Szinte minden este telt váz van. Nyári „üzemmód” van, vagyis csak késő estére telik be a szálló. A menedékhelyen dolgozó kollégák is azt tervezik, hogy átalakítják az ügyintézés rendjét. Hasonló problémákkal küzdenek az Isolás kollégák, mint korábban a melegedősök. Megkérték a melegedős stábot, hogy beszéljék át az eddigi tapasztalatokat.
 
 
Átmeneti szálló
 
Az átmeneti szálló várólistája nem dagadt tovább, jelenleg is 21 fő szeretne beköltözni. A már egy hónapja megemlített házfestés előreláthatólag 1-2 héten belül megkezdődik.
 
A team második órájában Reményi Gergely (Twist Olivér Alapítvány- átmenti szálló) ismertette esetleírását.
 
Az augusztus 18- án a Léthatáron Alapítvány új szállóján a Reviczky Gyula utcában lesz a team 14 órától.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: twistoliver lethataron ncta

A bejegyzés trackback címe:

https://nctaprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr302268737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása